Vacature

Recruitment Consultant

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij aan de wieg staan van een revolutionaire verandering binnen de zorg?
Kom dan meebouwen aan FAIR!

Over FAIR

FAIR is een coöperatie van zorgorganisaties in de regio Zuid-Oost Brabant. Een uniek initiatief waar de zorgwereld beter van wordt. Door samen te werken wordt veel geld bespaard en blijft zorggeld in de zorg. Het eerste aanbod waar FAIR zich op richt is het opzetten van een regionale ZZP pool, van de zorg en voor de zorg. Er zijn al 23 zorgorganisaties die meedoen met dit unieke concept en hun ZZP opdrachten plaatsen bij FAIR. Kijk op deze website voor meer informatie over ons en de aangesloten organisaties.

Om deze regionale ZZP pool verder mee op te bouwen zijn we op zoek naar een gedreven en bevlogen Recruitment Consultant voor 32-36 uur per week.


Wat ga je doen?

Je hebt binnen deze uitdagende functie twee rollen: Je werft en selecteert geschikte ZZP-zorgprofessionals. Je draagt er zorg voor dat zij bij FAIR een warm thuis vinden en checkt of de ZZP’ers voldoen aan de kwaliteitseisen die door de zorg gesteld worden. Daarnaast controleer je of zij beschikken over alle juiste documentatie en diploma’s. Ook fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner voor de deelnemende zorgorganisaties. Je informeert, denkt mee en gaat actief op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen waar zij voor komen te staan. Kortom, je brengt op een warme, verbindende en menselijke wijze vraag en aanbod bij elkaar op de ZZP markt!


Wat breng jij hiervoor mee?

  • FAIR is nieuw en veel moet nog ontdekt en ingericht worden. Jij vindt dit leuk en bouwt graag mee.
  • FAIR is van de zorg en voor de zorg. Jij hebt liefst kennis van de zorg en/of levert graag een bijdrage aan een betere (zorg)wereld.
  • FAIR verbindt de markt. Jij hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt net zo makkelijk met een verpleegkundige als met een bestuurder. In fijne situaties, maar ook als het wat minder goed gaat.
  • FAIR is een drukke boel. Je pakt je verantwoordelijkheid, bloeit op onder druk en blijft alles overzien. Je hebt daarom een HBO werk- en denkniveau en hebt bijvoorbeeld bij een commerciële bemiddelaar, een planbureau, in het bedrijfsleven of bij een andere non-profit organisatie gewerkt.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Voldoening; je bouwt namelijk mee aan FAIR en een betere zorgwereld
  • Een dienstverband bij FAIR met salaris conform de CAO VVT, FWG 50 (€ 2.845,- tot €3.818,-) op basis van een 36-urige werkweek plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je krijgt de ruimte om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Een hippe werkplek in het inspirerende Microlab in Eindhoven, met goede koffie en allerlei activiteiten zoals elke week een bootcamp, fruitdagen, inspiratiesessies, borrels in de skybar etc.

Interesse?

Is je interesse gewekt maar  wil je eerst meer weten? Bel op app dan naar Merel Seelen (recruitment consultant FAIR) en Fieke Skoutaris (recruitment consultant a.i.) + 31 (0)6 81 94 87 69

Ben je al overtuigd? Mail dan je CV en de reden voor je enthousiasme naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Roxan Remmers.

Dit mag met een bestandje, maar liever nog een kort filmpje waarin je jezelf voorstelt en ons uitlegt waarom we jou móéten spreken!


Algemene informatie

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Mail dan je CV en de reden voor je enthousiasme naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Roxan Remmers.

Dit mag met een bestandje, maar liever nog een kort filmpje waarin je jezelf voorstelt en ons uitlegt waarom we jou móéten spreken!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

"Eerlijke verbinders in de zorg,
dat is FAIR."

Maak een afspraak en word onderdeel van FAIR.
© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.
© FAIR. Alle rechten voorbehouden.
Website door Mannen van 80.